Direktlänk till inlägg 9 juni 2008

Här är lite roliga tips på Midsommarlekar:)

Av mly - 9 juni 2008 18:49

Tips på midsommarlekar
Dela upp er i lag eller två och två före leken. Här kan både stora och små vara med.

Leta saker på S
Alla deltagare ger sig ut i naturen för att på tid (ca 5-10 min) samla så många saker som möjligt på bokstaven S. Den person eller det lag som hittat flest saker vinner. Här gäller det att vara lite kreativ!

Gissa tiden
Alla deltagare lämnar ifrån sig sina klockor. Leken går ut på att förflytta sig en kort sträcka,
t ex runt huset på exakt tre minuter och femton sekunder. Närmast tiden i mål vinner.

Hoppa säck
Varje lag eller person får varsin säck, t ex en stor plastsäck. Markera först en start- och mållinje. Låt banan gå via ett träd, en stol eller något annat som man ska runda genom att hoppa jämfota i säcken. Den eller det lag som hoppar snabbast vinner.

Kapplöpning med potatis
Ta fram skedar och ganska stora potatisar. Gör en start- och mållinje. Alla deltagare ska ta en sked och lägga potatisen i, starta samtidigt och sedan springa med skeden framför sig. Låt banan gå runt ett träd, en stol eller något annat man ska runda för att sedan springa tillbaka till mållinjen. Snabbast i mål med potatisen i skeden vinner.

 
 
Ingen bild

alice

21 juni 2010 22:53

Tack! vi behövde några!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av mly - 19 augusti 2010 10:02

Semestern är äntligen här:) har haft drygt 1,5 vecka.. skönt.. har vart på Kreta 1 vecka och på ett bröllop i sthlm..   Nu väntar en dag hemma sedan blilr de GBG i 3 dagar.. nästa vecka är de min 25 års fest så de kräver mkt planering...   Nu...

Av mly - 27 juli 2010 18:33

500 gram  kassler 2 st  äpple(n), i tunna klyftor 1 st  purjolök(ar), skivad 1,5 msk  Milda flytande margarin 2,5 dl  Milda Mat 1 st  vitlöksklyfta(or), pressad 1 krm  vitpeppar, malen 1,5 msk  Milda...

Av mly - 25 juli 2010 22:35

Här Gunilla kommer receptet! :) Asiatiskt kycklingsoppa Antal portioner: 4 Ingredienser 2 2 st schalottenlökar eller 1/2 gul lök1 1 msk raps- eller olivolja2-3 2-3 st kycklingfiléer1 1 msk finhackad ingefära1 1 tsk sambal oelek8 8 dl vatten1 1 tä...

Av mly - 25 juli 2010 12:29

Är det någon som vill ha recept på någontong får ni Hojta till :)   Tacos Nasi goreng med ris Kassler&purjolöksgratäng med potatis Carbonara med bacon och broccoli med pasta Asiatisktkycklilngsoppa Potatisbullar med bacon Lassagne och...

Av mly - 14 juli 2010 18:04

Idag har jag vart ledig. Jag åkte och hämtade upp Moa (linus kusin) och vi åkte och köpte sallad och åkte till kubenbadet och badade och solade. Härlig dag.. Var där enda till kl 16.00.. Jätte mysig dag!   Efter det åkte jag och handlade lite mat...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se